Udruga Spirit
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Udruga Spirit

Udomite napuštenog psa!

Početna stranicaPortailPretraľnikLatest imagesRegistracijaLogin

Potrebna novčana pomoć

Go down
Autor/icaPoruka
zlocka
Admin
zlocka

Female Broj postova : 2560
Age : 41
Lokacija : zagreb
Registration date : 29.06.2007

Potrebna novčana pomoć Empty
PostajNaslov: Potrebna novčana pomoć   Potrebna novčana pomoć Icon_minitimepon 20 tra - 15:27:48

Drage forumašice i dragi forumaši,

u proteklih nekoliko tjedana štenci iz Spiritovog azila razboljeli su se skoro svi redom. Radi se o preko 20 pasa za koje je bilo potrebno hitno liječenje.

Liječeni su u veterinarskoj ambulanti Vetpoint. Veterinari su nam izašli ususret i liječili pse na dug, koji iznosi preko 15 000 kuna, pa vas ovim putem molimo , svi koji možete, uplatite i najmanji iznos.
5 uplaćenih kuna je 5 kuna manje duga, a samim time će biti lakše dovesti nove pse na potrebno liječenje.

Bliži se ljeto , vrijeme kada se broj napuštenih životinja povećava, a time i troškovi Spirita. Prošle godine je udruga dobila financijsku pomoć grada samo za cijepljenje djela pasa, no ne i za liječenja bolesnih pasa. Ove godine još nije dobila nikakva sredstva ili pomoć. Mnogi ne znaju kako uzimamo i bolesne i ranjene životinje i liječimo ih na dug. Samo zbog izuzetne susretljivosti Vetpointa Spirit i dalje može zbrinjavati bolesne i ranjene.

Zato vas sve molimo, pošaljite mailove svojim prijateljima, poznanicima i kolegama, jer samo zajedno možemo osigurati bolje sutra za ove lijepe mališane.

Uplate možete izvršiti na žiro račun udruge Spirit: 2484008-1104087897 (RBA banka), s napomenom - za troškove liječenja

HVALA od srca!!!

PS: U Spiritu je trenutno više od 30 malih štenaca, a sa mnogima i njihove mame. Ukupan broj pasa procjenjuje se na 120.
[Vrh] Go down

Potrebna novčana pomoć
[Vrh]
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
» Potrebna hrana!

Permissions in this forum:Ne moľeą odgovarati na postove.
Udruga Spirit :: Članci za portal :: Članci i komentari na njih-
Forum(o)Bir: