Udruga Spirit

Udomite napuštenog psa!

Početna stranicaPortailCalendarFAQPretraľnikRegistracijaČlanstvoKorisničke grupeLogin

Postanite DOG-PARTNER!

Prethodna tema Sljedeća tema Go down
Autor/icaPoruka
zlocka
Admin

Female Broj postova : 2560
Age : 34
Lokacija : zagreb
Registration date : 29.06.2007

PostajNaslov: Postanite DOG-PARTNER!   čet 19 kol - 21:58:40

Za samo 99 kuna mjesečno pružite bolji život svom odabranom virtualnom ljubimcu.

Nemate uvijeta za udomljavanje psa? Niste u mogućnosti aktivnije sudjelovati u radu udruge?

Nema problema, za vas smo osmilili DOG-PARTNER program koji će Vam omogućiti brigu o ljubimcu u virtualnom obliku.

Za samo 99 kuna mjesečno možete postati DOG-PARTNER jednog od Spiritovih štićenika. Posjetite http://www.udruga-spirit.hr/hr/adopt_an_animal/dogs/ i odaberite svog virtualnog ljubimca.

Slijedeći korak je da izvršite uplatu na žiro račun udruge 2484008-1104087897 s namjenom: Dog-PARTNER i ime psa kojeg ste odabrali (u poziv na broj stavite 01 + OIB ili 99+prazno).
Treći korak je da na mail info@udruga-spirit.hr posaljete potvrdu uplate, svoje osobne podatke i ime odabranog psa. Vaše ime i prezime bit će objavljeno na profilu psa te ćemo Vam link poslati ubrzo nakon zaprimljene uplate i objave. Vaša obaveza u programu Dog-partner je pružanje mjesečne podrške odabranom ljubimcu najmanje tri mjeseca, a ukoliko vašem dog-partner psu za vrijeme trajanja partnerstva pronađemo trajan dom, bit ćete kontaktirani radi odabira drugog psa za partnerstvo.

Uplatom mjesečnog iznosa, pomažete Spiritu da se brine za psa kojeg ste odabrali, podmirujući jednim dijelom mjesečne troškove za njegovu hranu, evenutalne medicinske potrebe i ostale potrepštine.

Hvala vam što ćete sudjelovanjem u ovom programu svom odabranom virtualnom prijatelju pružiti brigu koja mu je neophodna, a nama pomoći da mu je, zahvaljujući vašim mjesečnim financijskim donacijama, pružimo na bolji način od dosadašnjeg
[Vrh] Go down
Korisnički profil http://forum.zekoiprijatelji.com
Tihara

Female Broj postova : 2
Age : 40
Lokacija : germany
Registration date : 13.07.2014

PostajNaslov: Re: Postanite DOG-PARTNER!   ned 13 srp - 13:27:15

great
[Vrh] Go down
Korisnički profil

Postanite DOG-PARTNER!
Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh]
Stranica 1 / 1.

Permissions in this forum:Ne moľeą odgovarati na postove.
Udruga Spirit :: Članci za portal :: Članci i komentari na njih-
Forum(o)Bir: